Home » JAWATAN KOSONG » Jawatan Kosong UMP

Jawatan Kosong UMP

Berikut adalah perkongsian Jawatan Kosong UMP. Adalah dipelawa kepada semua warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan yang berkaitan. Jawatan Kosong UMP tersebut adalah PEGAWAI PSIKOLOGI GRED S41. Untuk butiran lengkap dan permohonan secara dalam talian anda hanya perlu klik pada pautan INI. Tarikh tutup permohonan adalah pada 30 November 2015.

Jawatan Kosong UMP

Visi UMP adalah Menjadi universiti teknologi bertaraf dunia. Misi UMP adalah untuk menyediakan pendidikan, penyelidikan dan perkhidmatan yang tinggi kualitinya dalam bidang kejuruteraan dan teknologi yang membudayakan kreativiti dan inovasi.

Objektif UMP adalah Melahirkan graduan yang berketerampilan melalui program kejuruteraan dan teknologi yang kompetitif. Menerajui inisiatif terkini dalam bidang penyelidikan yang berkaitan dengan industri. Menjadi peneraju dalam menyediakan perkhidmatan kepada industri dan masyarakat berdasarkan nic dan bidang kepakaran. Diiktiraf sebagai sebuah institusi yang mengamalkan pengurusan dan budaya kerja cemerlang.

Falsafah UMP adalah Kepercayaan bahawa ilmu adalah amanah Allah kepada manusia sebagai khalifah untuk dimanfaatkan. Penekanan kepada ilmu gunaan yang dipraktikkan oleh insan berakhlak akan menyumbang ke arah keharmonian dan kemakmuran sejagat.

Nilai Teras UMP dalah  Hubungan yang kuat dengan Yang Maha Pencipta. Teguh dalam mempertahankan prinsip yang disepakati. Kreatif dalam membuat keputusan yang bijaksana. Cekal dalam menghadapi cabaran. Proaktif dalam tindakan.

 

Check Also

Iklan Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Kuantan  

Iklan Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Kuantan

Iklan Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Kuantan (MPK) 2019. Permohonan adalah dipelawa kepada semua warganegara Malaysia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.